A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Globe Trans Cargo Kft.
1111 Budapest, Kende u. 11. 

Telefon: +36 1... megnézem
Fax: +36 1 481 0466 
Mutassa térképen!

ISO 9001:2015

Munkánk során legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy az ügyfeleinktől kapott megbízásokat maradéktalanul és a legmagasabb színvonalon hajtsuk végre. Ez az alapja annak, hogy hosszú távú kapcsolatokat tudjunk létrehozni, mivel ebben a szakmában a kapcsolatok elsősorban bizalomra épülnek.

Célul tűztük ki, hogy szolgáltatásaink körét bővítjük, természetesen a színvonal megtartása mellett.

Fontos célunk a vevői elégedettség növelése. Ennek érdekében Társaságunk vezetése minden munkatársától elvárja és megköveteli a gyors, pontos, önálló munkavégzést, a vevői követelmények és elvárások minél teljesebb megismerését, hogy azok teljesítésével érje el megelégedettségüket.

A vezetés gondoskodik a munkatársak folyamatos képzéséről, a munkavégzéshez szükséges infrastruktúra megteremtéséről.

A Globe Trans Cargo Kft. vezetője és minden munkatársa személyes felelősséggel tartozik az általa végzett tevékenység minőségéért.

Alvállalkozóinkkal szemben magas minőségi követelményeket támasztunk, amelyeket folyamatosan ellenőrzünk.

A Globe Trans Cargo Kft. vezetése a minőségpolitika megvalósítása és a kitűzött célok elérése érdekében az ISO 9001:2015 szabvány követelményei szerinti minőségirányítási rendszert működtet és tart fenn, amelynek folyamatos fejlesztését alapvető feladatunknak tekintjük.

A minőségirányítási rendszer kialakításáért, megszervezéséért és hatékony működéséért a Globe Trans Cargo Kft. vezetője felel.

Tanúsítványunkat megtekintheti magyar vagy angol nyelven.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu